< Terug naar overzicht

Astrid De Lathauwer nieuwe directeur Acerta Consult

Op 16 januari 2012 wordt Astrid De Lathauwer de nieuwe directeur van Acerta Consult, de consultancytak van HR-dienstengroep Acerta. Ze volgt er Geert Volders op, die directeur Sales & Marketing geworden is.

Astrid De Lathauwer (48) studeerde Kunstgeschiedenis in Gent en Internationale Politiek en Diplomatieke Wetenschappen in Leuven. Ze begon haar carrière bij Monsanto, eerst in de marketingafdeling, later als human resources manager in Oost-Europa. Ze ruilde Monsanto voor AT&T, waarvoor ze acht jaar lang verschillende functies uitoefende in Europa en de VS.

Toen ze terugkwam naar België, werkte ze twee jaar als zelfstandig consultant op het gebied van human resources. In 2000 ging ze bij Belgacom aan de slag, waar ze eerst human resources director werd voor de 'top 200' en de high potentials van de groep. Vervolgens kreeg ze de verantwoordelijkheid voor het human resources beleid van Belgacom nv en daarna voor de hele groep. Als executive vice president human resources maakte ze ook deel uit van het directiecomité.

In 2007 werd ze verkozen tot HR-manager van het Jaar. Sinds september 2011 zetelt ze ook als onafhankelijk lid in de raad van bestuur van Colruyt. Astrid De Lathauwer is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bij Acerta Consult volgt ze Geert Volders op, die acht jaar lang aan het roer stond van de divisie en intern verhuisde naar de functie directeur Sales & Marketing.

“Dit is een unieke kans om met topmensen in de sector een innovatief project uit te bouwen. Vooral de combinatie van sterke waarden en focus op economische groei maakt van Acerta één van de sterkste HR-dienstverleners in ons land. Met de aanwezige dynamiek heb ik er alle vertrouwen in dat we die ambitie ook zullen blijven waarmaken. Het is niet voor niets dat onze bestuurder werd genomineerd voor Manager van het Jaar, een eer die iemand uit het HR-domein uiterst zelden te beurt valt”, zegt De Lathauwer.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen