< Terug naar overzicht

Astrid De Lathauwer naar de Belgacom-top

Belgacom krijgt een nieuw negenkoppig managementcomité. Ook de “ondersteunende afdelingen” – waaronder HRM – worden erin opgenomen. Zo stoot Chief Human Resources Officer Group Astrid De Lathauwer door naar de absolute top van het communicatiebe

De aanstelling van het nieuwe managementcomité bij Belgacom past in een ruimere reorganisatie van de stafdiensten en beslissingskanalen. Met name voor HR betekent dit een stap dichter bij de top van de onderneming. Zo zet ook Astrid De Lathauwer haar opmars voort. In 2000 werd ze Director HR Strategy & Talent Management bij de Belgacom Group. Al snel schoof ze door naar de functie van Human Resources Director. Sinds 2002 voert De Lathauwer de titel van Chief Human Resources Officer Belgacom Group.
De licentiaat Internationale Politiek en Diplomatieke Wetenschappen (KU Leuven) begon haar carrière in 1988 bij Monsanto Europe als marketingassistente, maar stortte zich quasi onmiddellijk op de human resources bij Monsanto Services International. Van 1990 tot 1997 vervulde De Lathauwer verscheidene HR-functies met internationale verantwoordelijkheid (en standplaatsen) bij AT&T. Daarna trad ze gedurende twee jaar op als onafhankelijk consultant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen