< Terug naar overzicht

Astrid De Lathauwer is HR-manager van het jaar

Op donderdag 26 april werd Astrid De Lathauwer (Belgacom) uitgeroepen tot de 18de HR-manager van het jaar. Ook vorig jaar al dong De Lathauwer mee naar de titel in de HR-populariteitspoll, maar toen moest ze nog de duimen leggen voor Michel Deboeck (F

In 2000 werd Astrid De Lathauwer (44) Director HR Strategy & Talent Management bij de Belgacom Group. Al snel schoof ze door naar de functie van Human Resources Director. Sinds 2002 voert De Lathauwer de titel van Chief Human Resources Officer Belgacom Group.

De licentiaat Internationale Politiek en Diplomatieke Wetenschappen (KU Leuven) – die ook het Senior Executive Program van de Stanford University volgde en kandidaat Kunstgeschiedenis en Oudheidkunde (RUG) is – begon haar carrière in 1988 bij Monsanto Europe als marketingassistente, maar stortte zich quasi onmiddellijk op de human resources bij Monsanto Services International. Van 1990 tot 1997 vervulde De Lathauwer verscheidene HR-functies met internationale verantwoordelijkheid (en standplaatsen) bij AT&T. Daarna trad ze gedurende twee jaar op als onafhankelijk consultant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen