< Terug naar overzicht

Arne Vanvlasselaer trekt naar ClearXperts

Arne Vanvlasselaer is van start gegaan bij het consultancybedrijf ClearXperts als business manager met de focus op finance- en HR-profielen.

Arne Vanvlasselaer (35) studeerde in 2005 af als master in de Handelswetenschappen aan de Vlekho Business School in Brussel. Voordien behaalde hij ook een bachelor Marketing aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Zijn eerste carrièrestappen zette hij bij Makro, waar hij achtereenvolgens management trainee en afdelingshoofd Media was.

In 2006 bekleedde Vanvlasselaer de functies accountmanager online en sales manager online bij Jobat.be. In 2010 trok hij voor vier jaar naar Roularta Media Group, waar hij als sales manager verantwoordelijk was voor de business unit Roularta Recruitment Solutions. In 2014 ging hij aan de slag als sales consultant talentmanagement-software bij Progreso HR Software en als sales director bij USG Professionals Belgium, waar hij verantwoordelijk was voor de uitbouw van de commerciële strategie van de business units USG Marketing, Communicatie & Sales en HR Professionals.

Onlangs, in juli 2015, nam Arne Vanvlasselaer de functie op van business manager bij ClearXperts. Zijn nieuwe taak om de expansie van het bedrijf in goede banen te leiden, licht hij als volgt toe: “We willen een unieke gesprekspartner zijn voor finance- en HR-professionals en voor bedrijfsleiders met onze kernwoorden: kort op de bal, betrouwbaar, kwaliteit, customer intimacy, fun en efficiënt. Het is trouwens dat dynamische karakter van ClearXperts, dat me over de streep heeft gehaald om mijn schouders onder dit project te zetten.”

ClearXperts heeft 60 finance- of HR-consultants in dienst die tijdelijke ondersteuning bieden aan finance- en HR-departementen. Wat werving en selectie betreft, gaan ze breder dan HR of finance en ligt de focus op hogeropgeleiden.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen