< Terug naar overzicht

Arlette Vanlishout naar Aegis Media

Arlette Vanlishout is de nieuwe HR-manager van Aegis Media Belgium in Brussel. Ze volgt er Ann Degryse op die de HR-afdeling opzette en er sinds 2002 vorm en inhoud aan gaf.

Na haar studies vertaler startte Arlette Vanlishout haar carrière bij Fleurop-Interflora in Zürich. Daarna vervulde ze verscheidene functies bij Oerlikon Bührle Contraves en Juvena (Beiersdorf). Terug in België volgde ze een postgraduaat in Bedrijfsbeleid aan Vlekho en in human resources management aan Ehsal. Van 2003 tot 2006 was ze programmadirecteur HRM bij Vlekho Business School.

Vanlishout werkte vanaf 1993 in de HR-dienstverlening, meer bepaald bij Boyden Global Executive Search en Accea/USG People.

Aegis Media Belgium telt ongeveer 100 medewerkers en is het moederbedrijf van de mediabureaus Carat en Vizeum, het affichagebureau Posterscope en het digitale marketing services netwerk Isobar. Aegis Sponsorship houdt zich bezig met sponsoring en eventmarketing.

Het bedrijf is een onderdeel van het Britse beursgenoteerde Aegis Media plc, één van de grootste media- en marktonderzoekgroepen (omzet 1,4 miljard pond met 12.000 medewerkers in 60 landen).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen