< Terug naar overzicht

Arie Vos, Filip Rouma en David Van Ongevalle naar Kern Selection

De werving- en selectiedivisie van Acerta Consult, Kern Selection trok onlangs drie nieuwe senior consultants aangetrokken.

Arie Vos wordt business unit manager in Antwerpen. Vos studeerde Bedrijfsmanagement en volgde een postgraduaat Fiscale Wetenschappen. Hij startte zijn loopbaan als consultant in de auditsector. Hij deed tien jaar ervaring op bij het executive search bureau Boyden. Vos is gespecialiseerd in cultuurverschillen, assessments van hogere kaderleden en direct search.
Filip Rouma (35) wordt senior consultant in Leuven. Rouma heeft zijn sporen verdiend als recruitment manager bij ICT-consultant Capco en brengt dus expertise mee in de rekrutering van ICT en hightech profielen. Zijn opdracht is vanuit zijn specifieke industriekennis nieuwe klanten aan te brengen en volledige rekruterings- en selectietrajecten te voltooien.
David Van Ongevalle (33) is bedrijfspsycholoog en werkte vier jaar bij Search & Selection. Hij startte mee Financial Forces in Gent op en was het voorbije anderhalf jaar business development consultant bij Hudson/De Witte & Morel. Van Ongevalle bouwt nu als senior consultant het kantoor van Kern Selection in Gent uit, zowel commercieel als operationeel.
Acerta Consult zal vanaf nu dus opereren vanuit vier vaste kantoren (Leuven, Brussel, Antwerpen en Gent).

Met Solange Cools en Annemie Adriaensen werd ook de co-sourcing ploeg uitgebreid. Cools werkte als payrollmedewerker en HR-assistent bij Belgian Refining Corporation. Adriaensen heeft verschillende jaren ervaring in diverse payroll- en HR functies.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen