< Terug naar overzicht

Antje Bracke en Sabrina Mertens versterken HR-departement ON Semiconductor

Antje Bracke is sinds maart HR Business Partner bij ON Semiconductor. Sabrina Mertens is er sinds april verantwoordelijke Recruitment & Selection West-Europe.

Antje Bracke (29) behaalde in 2005 een master Psychologie, optie Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent. In 2010 voegde ze daar nog een coachingdiploma aan toe, behaald bij The Coaching Square.

Bracke startte haar carrière in 2005 als headhunter bij Ulysses Consulting. In 2007 maakte ze de overstap naar BNP Paribas Fortis als HR Advisor voor het kantorennet in Brussel.

Sinds maart 2011 is Bracke HR Business Partner bij de Amerikaanse multinational ON Semiconductor. Vanuit de vestiging in Oudenaarde is ze verantwoordelijk voor een 500-tal werknemers in West-Europa.

Sabrina Mertens (29) behaalde in 2005 een master in vertalen aan de VLEKHO Hogeschool Brussel. Ze startte haar carrière als assistant op verschillende departementen bij Elia. Na een korte tussenstop in 2007 als consultant bij Secretary Plus, gaat Mertens in 2008 aan de slag als selectieverantwoordelijke bij Colruyt Group.

Sinds april 2011 is Mertens verantwoordelijke voor de rekrutering West-Europa bij ON Semiconductor. Ze is er onder meer verantwoordelijk voor het screenen van kandidaten, het voeren van selectiegesprekken, het adviseren van interne klanten en het opmaken van contracten en loonvoorstellen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen