< Terug naar overzicht

Anouck Debroye HR Research & Innovation Manager bij Attentia

Anouck Debroye is HR Research & Innovation Manager / Trendwatcher geworden bij Attentia. In deze nieuwe functie bij de HR-dienstengroep zal Debroye evoluties en trends in de HR-wereld en bij bedrijven detecteren en toekomstige trends trachten te voorspell

Anouck Debroye (32) studeerde in 1998 af aan de VUB als master in de Politieke Wetenschappen, waarna ze aan de slag ging als onderzoekster aan dezelfde universiteit. Ze was verbonden aan het Centrum voor Vrouwenstudies en deed specifiek onderzoek naar de nieuwe politieke cultuur en het potentieel voor vrouwen in de politiek (meer bepaald in het Vlaams Parlement). Ze combineerde deze deeltijdse loopbaan in de academische wereld met een ervaring bij IKEA in het kader van de opstart van het callcenter.
De voorbije tien jaar deed Debroye ruime ervaring op in rekrutering en selectie, competentiemanagement en assessment bij onder meer Vedior, KPMG en KBC. In 2002 startte ze een carrière bij Robert Walters. Ze was er achtereenvolgens consultant financial recruitment, businessverantwoordelijke HR recruitment en senior consultant interim-management.
De aanwerving van een HR Research & Innovation Manager / Trendwatcher kadert in de strategie van Attentia om zich verder te profileren als full service HR-businesspartner en leverancier van innovatieve HR-oplossingen. Debroye over haar rol: “Ik zal trachten van trendwatching naar trendsetting te gaan. De bedoeling is om de naamsbekendheid van Attentia te verhogen en de business units input te leveren om innovatieve instrumenten en diensten te ontwikkelen. Hiervoor zal ik me baseren op de evoluties en trends in de HR-wereld en bij bedrijven. Ik zal studies opzetten en trends proberen te voorspellen en kenbaar te maken aan de hand van workshops en seminaries."

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen