< Terug naar overzicht

Annemie Wullems wint Bachelor afstudeerprijs 2005

Annemie Wullems, oud-studente van EHSAL ñ Europese Hogeschool Brussel, sleepte eind november de Bachelor afstudeerprijs 2005 in de wacht met de eindproef ëHR-beleid op maatí, een project voor Kind & Gezin Brussel.

De prijs bekroont jaarlijks de tien beste eindproeven uit alle professionele bacheloropleidingen in Vlaamse hogescholen en is een initiatief van de vzw Bachelor.be. Annemie Wullems volgde bij EHSAL de opleiding Sociaal Werk en koos voor de afstudeerrichting Personeelsbeleid. In juni 2005 studeerde ze af met de eindproef ‘HR-beleid op maat’, een project voor Kind & Gezin Brussel. Voor deze Vlaamse Openbare Instelling stelde Wullems een rekruterings- en selectieaanpak en een ontwikkelingstraject op. Voorts evalueerde ze de communicatiekanalen voor beheerders van personeeldossiers en stelde ze aanpassingen voor.

‘HR-beleid op maat’ werd samen met 41 andere eindproeven geselecteerd uit 11.000 eindproeven van de professionele Bachelors die in juni afstudeerden. Uit de genomineerden koos een jury op basis van presentaties en vragenrondes de tien beste eindproeven. Alle genomineerden ontvangen een gratis sollicitatietraining. De tien laureaten krijgen ook elk een geldprijs van 250 euro.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen