< Terug naar overzicht

Annemie Vervaeke en Yvan Dierckxsens leiden Federgon Uitzendarbeid en Federgon

De bestuursraad van Federgon, “de federatie van partners voor werk”, duidde Yvan Dierckxsens aan als voorzitter. Van het Federgon-departement Uitzendarbeid wordt Annemie Vervaeke voorzitter.

Yvan Dierckxsens is al bijna 15 jaar actief in de uitzendsector. Hij is afgevaardigd bestuurder van Unique Interim, lid van het Group Executive Committee van de United Services Group (waarvan Unique Interim deel uitmaakt) verantwoordelijk voor de Belgische bedrijven van de groep (Unique Interim, Unique Career, Secretary Plus, Avenue Louise Interim, United Technical Solutions, United ICT Solutions en United Capacity) en voor de werkmaatschappijen in België, Spanje en Portugal.
Dierckxsens was al voorzitter van UPEDI, de voorganger van Federgon, in 2001 en 2002. Het was onder zijn voorzitterschap dat de federatie van uitzendbureaus werd verruimd tot de federatie van vandaag die staat voor het geheel van bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en outsourcing van het human resources-beheer. Federgon telt nu vijf departementen: Uitzendarbeid, Outplacement, Project- en Detacheringsbureaus, Interim Management en Recruitment, Search & Selection.
De leden van de algemene vergadering van het departement Federgond Uitzendarbeid hebben Annemie Vervaeke tot nieuwe voorzitter verkozen, in opvolging van Dierckxsens. Vervaeke zit al sinds 1969 in de uitzendsector. Zij is afgevaardigd beheerder van Konvert Interim, Click Interim LIB en Konvert Konstruct.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen