< Terug naar overzicht

Annemie Salu als HR-ontwikkelaar naar SD Worx

Annemie Salu, tot voor kort HR Operations Manager bij beveiligingsfirma Securitas, neemt vanaf april de functie op van HR-ontwikkelaar bij het HR-Kenniscentrum van dienstverlener SD Worx.

Annemie Salu (36) is handelsingenieur (KU Leuven) en volgde in 2004-2005 de Master Class in Human Resource Management aan De Vlerick Leuven Gent Management School. Ze deed haar eerste HR-ervaring op bij het filmlaboratorium Meuter-Titra in Brussel. Drie jaar had ze er als supervisor de dagelijkse leiding over 30 arbeiders, verzorgde ze de operationele planning, onderhield ze de commerciële contacten en stond ze in voor personeelszaken. In 1996 begon ze als facturatiebediende aan een voorspoedige carrière bij bewakingsonderneming Securitas. Ze werd al snel supervisor Administratieve Dienst voor het contract met de luchthaven (500 medewerkers), later Administration Manager voor het contract met de Europese Commissie (580 medewerkers) en Projectmanager (coördinatie administratieve diensten) bij de overname van Baron Security (2000). In 2001 werd Salu Quality Manager Securis. In die functie was ze verantwoordelijk voor het beheer en de invoering van het kwaliteitssysteem Iso in het gehele bedrijf.

Hierna stond ze vijf jaar lang in voor de opleidingen bij de beveiligingsfirma. Als Training Manager was ze hoofd van Securitas Training, een erkende opleidingsinstelling in het kader van de bewakingswet. Daarnaast was ze ook lid van de Commissie Opleiding Bewaking bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Sinds april 2006 was Salu HR Operations Manager. Ze droeg de verantwoordelijkheid voor rekrutering en selectie, syndicale dialoog en training voor de 4500 werknemers bij Securitas. Ze tekende er opleidingsplannen uit per functie, organiseerde interne en externe opleidingen, beheerde de profielen en selectie-instrumenten en stelde een prestatiecyclus op. Ze heeft ook diverse HR-projecten, onder andere rond 45-plussers en diversiteit, op haar naam staan.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen