< Terug naar overzicht

Annelies Moeyaert versterkt HR-team Alpro

Alpro, een divisie van de Groep Vandemoortele, trok Annelies Moeyaert aan als HR-manager binnen het team van HR-directeur Carl De Clercq.

De juriste Annelies Moeyaert (32) zal bij Alpro mee instaan voor het ontwikkelen en implementeren van de HR-strategie en het stroomlijnen van verschillende HR-processen. Moeyaert was ruim zeven jaar HR-generaliste in de steenbakkerijsector, bij Hanson Desimpel en Wienerberger Bricks.


Alpro, een internationaal actieve divisie van de Groep Vandemoortele, is gespecialiseerd in de productie van sojamelk en afgeleide producten. Het HR-team wierf eerder Nathalie Vanlerberghe als management assistant en Cindy Wallez als medewerkster loonadministratie aan.
Nathalie Vanlerberghe verdiende haar sporen enerzijds in de evenementensector bij Toerisme Oostende en het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen-Gent en anderzijds als recruitment consultant bij Excel Careers en OfficeTeam Select. Zij is licentiaat Vertaler en volgde een postuniversitaire opleiding Bedrijfskennis en -communicatie.


Cindy Wallez bouwde een ruime ervaring op als HR-medewerkster. Wallez is gegradueerde Secretariaat-Moderne Talen en werkte vroeger al 4,5 jaar voor Vandemoortele. Voor haar terugkeer was ze actief bij Siemens en La Redoute. Bij Alpro staat ze in voor een accurate loonadministratie.
De voorbije vijf jaar groeide Alpro snel. Het bedrijf telt vandaag meer dan 530 werknemers en meldt 80 vacatures voor 2004. De personeelsgroei gaat gepaard met een stevige professionalisering van het personeelsbeleid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen