< Terug naar overzicht

Annelies Missotten van Belgacom naar Glaxosmithkline Pharma.

Annelies Missotten is recent benoemd tot HR Director Business Support bij Glaxosmithkline Pharma Belgium. Haar voornaamste taak is het HR-beleid om te vormen tot een gedegen HR Business Partnership, in samenspraak met het Executive Management & Senior Man

Missotten (32) is licentiate Romaanse Filologie (KU Leuven) met bijkomende specialisaties in Italiaanse Cultuur & Taal (KU Leuven, Sorbonne en Milaan) en een master in Neuro Linguistic Programmation. Zij begon haar carrière voor de klas (HAM Hogeschool Mechelen). In juni 1997 ging ze aan de slag bij Belgacom als training & development consultant voor de Residential Customers-divisie en werd later Talent Development Manager voor de Belgacom Group.

In december 2001 werd Missotten HR-manager, achtereenvolgens van het Corporate Sales Department, de Enterprise Solutions-divisie en de Corporate Unit-divisie.
Bij GSK Pharma staan Annelies Missotten tal van uitdagingen te wachten. In januari werd, met het oog op de steeds complexer wordende farmaceutische markt en de verhoogde concurrentie, een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Het is nu onder meer haar taak om de nieuwe organisatie te ondersteunen door een duidelijke vernieuwing van cultuur en dus door change management op alle vlakken: organisatorisch en qua management development, het duidelijk afstemmen van de HR-strategie op de business-strategie en het vereenvoudigen en verduidelijken van heel wat procedures en policies die de verandering ondersteunen.
Naast haar rol als HR generalist-business partner begeleidt Annelies Missotten ook een aantal Europese projecten met lokale impact, zoals de sluiting van de site in Erembodegem omwille van de transfer van de distributieactiviteiten naar GSK Frankrijk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen