< Terug naar overzicht

Annelies Missotten maakt promotie bij Glaxosmithkline

Annelies Missotten is benoemd tot Executive Director HR & Communications bij Glaxosmithkline Pharma Belgium. De voorbije vier jaar was ze HR Director Business Support bij het farmabedrijf.

Annelies Missotten (36) rapporteert als Executive Director HR & Communications nu rechtstreeks aan de General Manager van GlaxoSmithKline, Denis Hello, en is lid van het managementteam.
Ze is verantwoordelijk voor de departementen HRM, interne communicatie en training- en ontwikkeling. Ze zet zo de strategische HR-lijnen uit voor de 400 werknemers van het farmabedrijf in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Vandaag begeleidt ze binnen GSK Pharma een transformatieproject, waarbij GSK Pharma zijn businessmodel afstemt op de evolutie van de noden in de markt alsook de evolutie van zijn productportefeuille. Dit betekent het realiseren van een ingrijpende wijziging in het operating businessmodel, met een degelijke onderbouw van specifieke expertise, vaardigheden en nieuwe manieren van werken, alsook de negotiatie van een sociaal plan voor begeleidingsmaatregelen bij de reorganisatie.

Missotten was in februari 2005 als HR Director Business Support begonnen bij Glaxosmithkline. Ze vormde in die hoedanigheid het HR-beleid om tot een HR Business Partnership, in samenspraak met het Senior Management van de verschillende departementen.
Daarnaast begeleidde ze ook een aantal Europese projecten met lokale impact, zoals de sluiting van de site in Erembodegem omwille van de transfer van de distributieactiviteiten naar GSK Frankrijk.

Missotten is licentiate Romaanse Filologie (KU Leuven) met bijkomende specialisaties in Italiaanse Cultuur & Taal (KU Leuven, Sorbonne en Milaan) en een master in Neuro Linguistic Programmation (NLP). Zij begon haar carrière voor de klas (HAM Hogeschool Mechelen) en maakte naam in HR bij Belgacom. Ze startte er in juni 1997 als training & development consultant voor de Residential Customers-divisie en werd later Talent Development Manager voor de Belgacom Group.
In december 2001 werd Missotten HR-manager, achtereenvolgens van het Corporate Sales Department, de Enterprise Solutions-divisie (2002) en de Corporate Unit-divisies (2004).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen