< Terug naar overzicht

Annelies Missotten Global Talent Business Leader bij GSK

Annelies Missotten is sinds midden januari Global Talent Business Leader bij GSK.

Annelies Missotten (GSK)

Annelies Missotten (41) is licentiate Romaanse Filologie (KU Leuven) met bijkomende specialisaties in Italiaanse Cultuur & Taal (KU Leuven, Sorbonne en Milaan) en een master in Neuro Linguistic Programmation (NLP).

Ze begon haar carrière voor de klas (HAM Hogeschool Mechelen). In juni 1997ging ze aan de slag bij Belgacom als training & development consultant voor de Residential Customers-divisie en werd later Talent Development Manager voor de Belgacom Group. In december 2001 werd Missotten HR-manager, achtereenvolgens van het Corporate Sales Department, de Enterprise Solutions-divisie (2002) en de Corporate Unit-divisies (2004).

In februari 2005 stapte Missotten over naar Glaxosmithkline als HR-director Business Support. In 2009 werd ze benoemd tot Executive Director HR & Communications bij Glaxosmithkline Pharma Belgium.

In mei 2011 ging Missotten aan de slag als HR-director bij Pepsico International Belux. Via een gedegen talentmanagement, een meer strategische aanpak van organisatiedesign en workforceplanning en een doelgericht plan rond employee engagement slaagde Missotten erin het verloop te doen dalen en te stabiliseren tot 4%.

Sinds januari 2014 is Missotten Global Talent Business Leader voor de Vaccines Divisie van GSK. Wereldwijd telt de divisie 13.000 medewerkers. Ze zal er de globale Enterprise Talent-agenda meer vormgeven door het aanbrengen van structuur, sturing en focus op de verschillende dimensies van talentmanagement en development om zo de successieplanning te onderbouwen, zodat zowel medewerkers als de business op een duurzame manier kunnen blijven groeien.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen