< Terug naar overzicht

Annelies Lacroix nieuwe HR Business Partner bij Q8

Annelies Lacroix is aan de slag gegaan als HR Business Partner bij het internationaal olieconcern Q8.

Annelies Lacroix (33) is als HR Business Partner bij Q8 (Kuweit Petroleum Corporation) aanspreekpunt voor alle ondersteunende departementen (Finance, IT, Legal, HR, Logistics, Purchasing) binnen Q8 North-Western Europe met betrekking tot alle mogelijke HR-gerelateerde vragen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor prestatiemanagement en Employee Satisfaction Communication.
Lacroix: “De uitdaging is om HR zo kort mogelijk te laten inspelen op de actuele business needs. Transparantie en goede communicatie zijn daarbij essentieel.”
Lacroix werkte bij RHEA System in Louvain-La-Neuve. Bij dit bedrijf, gespecialiseerd in consultancy en software voor de ruimtevaartindustrie, nam ze operationele HR-taken op zich. Ze was er eerst Recruitment Officer en later Recruitment & Corporate Services Manager. Tussen 2001 en 2005 werkte Lacroix voor DHL op het Global Coordination Center in Diegem. Ze groeide er van HR-assistente door tot Recruitment Officer en Expat Support Officer. Lacroix begon haar loopbaan in HR als consulente bij Randstad. Ze studeerde in 1997 af aan de KU Leuven als licentiaat in de Germaanse Filologie. Een jaar later behaalde ze een aanvullend diploma in Media & Informatiekunde (KU Leuven) en een aggregatie voor het onderwijs.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen