< Terug naar overzicht

Anne Soenen naar Triple A Careers

Anne Soenen is overgestapt van het internationale executive search bureau Ray & Berndtson naar Triple A Careers, een relatieve nieuwkomer op deze markt.

Triple A Careers, specialist in executive search, heeft Anne Soenen (45) aangetrokken als nieuwe partner. Zij was aan het werk als associate partner voor Ray & Berndtson, eveneens gespecialiseerd in executive search. Soenen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector van rekrutering, selectie en executive search.

Soenen begon haar carrière in 1984 in Human Resources bij Unisys. In 1989 ging ze aan de slag bij De Witte & Morel, waar ze ruime ervaring opdeed in HR-consultancy. In 1994 trad ze in dienst van Fontaine-Archer-Vandevoorde, dat zich als eerste kantoor in België gespecialiseerd had in executive search voor financiële functies. Na de overname van dit kantoor door Robert Half International, werd ze verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de groep in Vlaanderen. Zo lanceerde ze in 1997 het Gentse kantoor van Robert Half. Voor ze in 2004 naar Ray & Berndtson trok, was Anne Soenen ook nog actief als commercieel directeur van Vacature. Van mei 2000 tot maart 2003 was ze bovendien actief als directeur-generaal van de Federatie van Wervings- en Selectiebureaus. In die functie werkte ze in 2003 ook mee aan de integratie van die beroepsvereniging in Federgon, de overkoepelende federatie van partners voor werk.

Anne Soenen studeerde Rechten aan de Universiteit Gent en behaalde ook een postgraduaat in Middle Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Met haar erbij, telt het team van Triple A Careers nu zes consultants.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen