< Terug naar overzicht

Anne-Mie Poot naar Porthus

Na 3 jaar bij Option als Group HR Director start Anne-Mie Poot maandag als Vice President HR bij Porthus.

Anne-Mie Poot (40) is licentiate Pedagogische Wetenschappen, richting Sociale Agogiek (Universiteit Gent) en volgde een avondopleiding sociaal consulent Personeelsbeleid (CMO Leuven). Ze startte haar professionele carrière in 1991 als opbouwwerker bij RISO. Tussen 1993 en 1997 vervulde ze verschillende HR-functies bij Raychem (nu Tycoelectronics). Hierna trok ze naar Euro-Shoe Unie als HR-directeur. In 1998 volgde Intellect-Proda waar ze twee jaar HR-manager was. Poot trok vervolgens naar Ubizen (vijf jaar HR-directeur) en sinds 2005 was ze HR-directeur voor de groep Option. Bij Option tekende Poot een professioneel HR-beleid uit, verfijnde ze HR-procedures en hervormde ze de rekruteringsstrategie, het performantiemanagementsysteem en het expatbeleid. Haar laatste verwezenlijkingen bij Option situeren zich op het terrein van training & development.
Als Vice President bij Porthus, een leverancier van on demand IT-oplossingen (voornamelijk aan douane en logistieke diensten), zal Poot het HR-beleid verder moeten uitbouwen en ontwikkelen voor een 180-tal medewerkers.

Geïnteresseerd in het HR-verhaal van Anne-Mie Poot bij Option? U leest hier het interview uit HR Square nr. 42 (februari 2007): http://www.hrsquare.be/hrsquare/interview-jan-callewaert-en-anne-mie-poot-option-we-zetten-hr-op-een-piedestal

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen