< Terug naar overzicht

Anne-Mie Poot is Group HR Director bij Option

De snelgroeiende ‘onderneming van het jaar’ Option heeft nood aan professionalisering van het HR-beleid. Daarom trok het bedrijf Anne-Mie Poot aan als Group HR Director. Zij zal processen en structuren implementeren die beantwoorden aan de behoeften

De afgelopen vijf jaar was Anne-Mie Poot (37) HR-directeur bij Ubizen. Ook daar bouwde ze het HR-departement uit van een louter administratieve unit tot een allround professionele eenheid.

Anne-Mie Poot is licentiate Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Gent). Ze startte haar loopbaan bij Raychem (het huidige Tyco Electronics) als HR officer en groeide er door tot HR-manager.

In 1997 stapte ze over naar Euro Shoe Unie waar ze personnel director werd. Twee jaar later werd Poot HR-manager bij Intellect-Prodate in Zaventem.

Option, opgericht in 1987, is een beursgenoteerd technologiebedrijf dat innovatieve draadloze breedbandoplossingen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt aan netwerkoperatoren en IT-fabrikanten wereldwijd. Het bedrijf met vestigingen in België, Duitsland en Ierland telt ruim 230 personeelsleden. Option werd onlangs door Ernst & Young uitgeroepen tot ‘onderneming van het jaar’.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen