< Terug naar overzicht

Ann Verleye wordt Manager HR Services van Tempo-Team

Tempo-Team versterkt zijn rol op het vlak van HR-dienstverlening met de benoeming van Ann Verleye als Manager HR Services.

Ann Verleye startte in 2008 haar loopbaan bij Tempo-Team (voorheen Vedior) als sales manager. Ze beheerde een portefeuille van grote bedrijven, waaronder Fortis, Fabricom en Sodexo.

“Binnen het huidige economische klimaat kent de vraag naar aanvullende HR-diensten op het gebied van outplacement een zeer sterke groei. Daarnaast stellen we vast dat bedrijven steeds meer op zoek gaan naar eenzelfde partner voor hun tijdelijke en vaste rekrutering”, commentarieert Verleye.

In 1992 studeerde Verleye af als handelsingenieur aan de VUB, waarna ze haar carrière startte als projectleider bij Axa Royale Belge. Na zeven jaar zette ze haar loopbaan verder in de bouwsector. Ze bouwde een ruime commerciële ervaring op als regioverantwoordelijke bij een bedrijf in de sanitaire sector.

Tegelijkertijd wordt het team uitgebreid. Meredith Vets brengt 19 jaar ervaring in de HR-wereld binnen en haar expertise op gebied van training en coaching. Ze bouwde ook een commerciële ervaring op als key account manager en sales manager bij Tempo-Team. Carla Defreyne startte in 1997 bij Tempo-Team in het kantoor te Roeselare als uitzendconsulent. In 2001 zette ze haar carrière verder als office manager om nu de stap te zetten naar HR Services als sales manager. Vanuit deze nieuwe functie zal Defreyne in samenwerking met de office managers de klantenportefeuille van HR Services verder uitbreiden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen