< Terug naar overzicht

Ann Vancompernolle wordt afdelingshoofd personeel en administratie bij VZW Borgerstein

Ann Vancompernolle is het nieuwe afdelingshoofd personeel en administratie bij VZW Borgerstein. Ze volgt er André Arnold op die tot algemeen directeur werd benoemd van de social profit-organisatie.

Ann Vancompernolle (33) is licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Antwerpen) en werkte vanaf 1995 bij De Post. Ze startte er als kantoorverantwoordelijke, was gedurende twee jaar op de opleidingsafdeling het aanspreekpunt voor de managementtrainingen voor het kader en verzorgde op de rekruteringsafdeling de externe werving van kaderpersoneel. De jongste twee jaar vervulde Vancompernolle een meer generalistische functie in het kantorennetwerk. Ze stond onder meer in voor de individuele begeleiding bij veranderingstrajecten en de coaching van kantoorverantwoordelijken inzake HR.


De VZW Borgerstein overkoepelt een residentiële woonvoorziening voor personen met een verstandelijke handicap, een dagcentrum en drie woningen in beschermd wonen. Daarnaast heeft Borgerstein ook een beschutte werkplaats (Webo) met 120 arbeidsplaatsen en een rusthuis, De Beiaard. Alles bij elkaar stelt de VZW 500 mensen te werk. Ann Vancompernolle zal er instaan voor het integraal personeelsbeleid en hoopt binnen deze complexe structuur toch een modern en coherent HR-beleid te kunnen voeren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen