< Terug naar overzicht

Ann Van de Velde HR-Manager Industrial Air Division Atlas Copco

Compressorenontwikkelaar Atlas Copco heeft een nieuwe HR-manager voor de Industrial Air Division: Ann Van de Velde. Ze komt van De Post.

Ann Van de Velde (48) startte haar professionele loopbaan in 1984 bij Sabena in de commerciële dienst. Aansluitend werd ze Personnel Manager Commercial Services en ze groeide door naar HR Director Airline Management Company. Ze bouwde haar carrière vanaf april 2001 verder uit bij De Post als HR Director Central Services. Ze was vanuit deze functie actief in diverse HR-domeinen.
Over haar carrièrestap zegt Van de Velde: “Vanuit de expertisefuncties die ik bij De Post uitoefende, wou ik terug naar een generalistische functie, waar alle aspecten van HR aan bod komen en waar ik ook veel contact met medewerkers kan hebben.”
Zo’n functie vindt ze bij Atlas Copco in Wilrijk. Van de Velde neemt er de HR-verantwoordelijkheid op voor de divisie Industrial Air, die zo’n 500 werknemers telt. Daarnaast neemt ze ook de HR-coördinatie voor enkele Europese en Zuid-Amerikaanse landen op zich.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen