< Terug naar overzicht

Ann Marie Palmer wordt HR-consultant bij Atos Origin

Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, wierf Ann Marie Palmer (ex-Vandemoortele) aan als human resources-consultant.

Ann Marie Palmer (33) is master in Vertaling Nederlands-Frans-Italiaans (KVH Antwerpen) en heeft een diploma Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (Universiteit Gent). Zij begon haar carrière bij Hermes Europe Railtel/GTS (telecom) als HR Assistant Recruitment-Benefits. Later werd Palmer Acting Country Manager voor België. In deze functie was ze medeverantwoordelijk voor de meeste HR-initiatieven in alle Belgische vestigingen en leidde ze het integratieproces voor human resources in de nieuwe vestigingen van het bedrijf.
Ann Marie Palmer werd daarna Compensation & Benefits Specialist, eerst bij Lernout & Hauspie en van oktober 2002 tot nu bij Vandemoortele.

Met de komst van een nieuwe HR-specialist versterkt Atos Origin zijn human resources-team, dat nu 12 leden telt. Ann Marie Palmer is verantwoordelijk voor de opleidingen, de opvolging van de carrièreontwikkeling en het beheer van de prestaties van de Atos Origin-medewerkers. Ze ondersteunt eveneens de internationale Consulting & Systems Integration-organisatie. Ze rapporteert rechtstreeks aan Karin Cnaepkens, Human Resources Director bij Atos Origin.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen