< Terug naar overzicht

Ann Marie Palmer Group HR Director Ardo

De groep Ardo, een specialist in vriesverse groenten en fruit, heeft een nieuwe HRM: Ann Marie Palmer.

Ann Marie Palmer (37) zet bij Ardo het HRM uit voor vijftien productie- en verpakkingssites in negen verschillende landen en zo’n 3000 werknemers. “Ik ondersteun en faciliteer de verschillende HR-domeinen in de Europese vestigingen van de Ardo groep”, zegt Palmer. “Het wordt een uitdaging om een modern en transparant HR-beleid te voeren in regel met Ardo’s strategische objectieven en waarden.”

De afgelopen vier jaar was Palmer in dienst van Atos Origin Belgium. Daar was ze eerst verantwoordelijk voor Training & Development, daarna HR Consultant-Teamleader van het Business Advice Team en ten slotte Compensation & Benefits Manager Belux.

Tussen 2002 en 2005 stond ze op het Vandemoortele Coordination Center in voor het beheer van de Comp & Ben-programma’s voor de Europese vestigingen. Hiervoor was Palmer een jaar Compensation & Benefits Manager Europe bij Lernout & Hauspie Speech Products.

Van 1995 tot 2000 werkte ze voor telecombedrijf Hermes Europe Railtel: eerst als HR-assistent Recruitment-Benefits, dan als HR Payroll Specialist, Expatriate Compensation & Benefits Manager, Payroll & Administration Manager en Acting Country Manager for Belgium.

Ann Marie Palmer is licentiaat vertaler Nederlands-Frans-Italiaans (KVH Antwerpen, 1994). Ze behaalde een postgraduaat Culturele Studies (KU Leuven, 1995) en een diploma Arbeidsrecht en Sociale-Zekerheidsrecht als vrije student (UGent, 1998).

Ook de Belgische site van Ardo te Ardooie kreeg een nieuwe HR-verantwoordelijke. An Bondue kwam over van Pepsico. Hier leest u meer over haar carrièrestap.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen