< Terug naar overzicht

Ann Lips coördinator personeel, organisatie en financiën bij Klasse

Ann Lips is sinds begin september de zakelijke leider van de redactie van Klasse.

Ann Lips studeerde in 2001 aan de Universiteit Gent af als licentiaat in de Kunstwetenschappen, optie Etnische Kunst. Dit jaar behaalde ze aan de Antwerp Management School een master Publiek Management.

Lips startte haar loopbaan als coördinator en projectleider bij de Vlaamse overheid, departement Onderwijs – afdeling Beleidsuitvoering Secundair Onderwijs. In januari 2009 stapte ze over naar het Agentschap voor Onderwijsdiensten, eveneens bij de Vlaamse overheid. Ze was er voornamelijk projectleider van DigiS of het digitaliseren van het agentschap.

Sinds 1 september 2012 is Ann Lips coördinator personeel, organisatie en financiën bij Klasse. Dit betekent dat ze, samen met de hoofdredacteur, de zakelijke leiding van de redactie van Klasse op zich neemt.

“De job is zeer veelzijdig en mensgericht. Maar ook de maatschappelijke relevantie van mijn job is een belangrijke drijfveer. Onderwijs is en blijft één van de fundamenten van de maatschappij en is cruciaal in de opbouw van een samenleving”, zegt Lips.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen