< Terug naar overzicht

Ann De Somere HR Director Atos

Atos heeft Siemens IT Solutions & Services overgenomen. De integratie van beide bedrijven is gestart op 1 juli 2011. Ann De Somere is sindsdien HR Director voor de nieuwe Belux-organisatie, die ongeveer 1000 werknemers heeft.

Ann De Somere (45) studeerde Romaanse Filologie aan de Universiteit Gent en behaalde een postgraduaat Marketing aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

In 1989 startte ze als corporate dealer money market bij Kredietbank. Nadien werkte ze zes jaar bij ING, eerst als kredietanalist en later als accountmanager corporate banking. In 1997 stapte De Somere over naar Robert Half, waar ze consultant financiële rekrutering werd. Twee jaar later werd ze HR-directeur bij Lernout & Hauspie.

In 2001 belandde ze bij Siemens Business Services als HR-directeur. De Somere bouwde er het competentiebeheer uit en trok dat beleid door naar een aantal sleutelfunctiegroepen binnen de rest van de groep. Daarnaast begeleidde ze het outsourcingtraject van de rekruteringsactiviteiten van Siemens in België. De Somere was ook verantwoordelijk voor werving en selectie bij Siemens (over alle divisies heen).

In 2007 ruilde ze de functie van HR-directeur bij Siemens IT Solutions and Services voor die van account executive voor de financiële sector.

Sinds juli 2011 is Ann De Somere HR Director van de nieuwe Belux-organisatie na de overname van Siemens IT Solutions & Services door branchegenoot Atos.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen