< Terug naar overzicht

Ann De Bisschop ruilt Simac voor MenT Associates, dat associatie aangaat met Bert Bols

Ann De Bisschop verliet het IT-bedrijf Simac om senior consultant voor kaderfuncties te worden bij het staffingbureau MenT Associates.


Ann De Bisschop (34) startte haar carrière bij het koerierbedrijf DHL International, waar ze een commerciële functie vervulde. Daarna was ze gedurende vier jaar werkzaam bij Simac. Bij deze onafhankelijke systeem- en netwerkintegrator droeg De Bisschop als services unit manager de verantwoordelijkheid voor een team Microsoft-professionals. Bij MenT zal ze zich vooral toeleggen op de werving en selectie voor midden- en topmanagementfuncties met een specialisatie in de ICT-sector. Daarnaast neemt ze ook seniorfuncties in verkoop en marketing voor haar rekening.


Voorts breidt MenT zijn dienstverlening uit met assessment en development centers en human capital audits in het kader van due diligence-onderzoeken of veranderingsprojecten. Hiervoor gaat het een associatie aan met het consultantbureau van Bert Bols, RB Consult. Bols werkte achtereenvolgens bij GITP, Quintessence en Hay Group. Hij was medeoprichter van het Belgisch Congres voor de Assessment Center Methode. Sinds 2000 werkt hij vanuit zijn eigen consultantbureau.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen