< Terug naar overzicht

Ann Clauws HR-manager Eriks nv

Ann Clauws werd onlangs HR-manager bij Eriks, een distributeur van werktuigbouwkundige componenten. Ze zal er instaan voor het algemeen HR-beleid van de cluster Eriks nv.

Clauws (48) koos voor Eriks vanwege “de duidelijke strategie en een motiverende visie op HR”. “Door een motiverend, consistent en correct HR-beleid zal ik trachten alle medewerkers fier te laten zijn op hun job en hun bedrijf. De uitdaging voor mij is hen te ondersteunen zodat we samen de bedrijfsdoelstellingen en resultaten halen”, voegt zij hieraan toe.
Ann Clauws is licentiate in de Godsdienstwetenschappen en kan tal van adelbrieven voorleggen. Ze was gedurende 16 jaar training en development manager bij kledingketen C&A. Ze spitste er zich toe op onder meer interne veranderingen, kwaliteit, vorming in coaching, leidinggeven en interne communicatie. Clauws veranderde van koers in 1998 en koos voor een operationele functie bij schoonmaak- en dienstenbedrijf ISS. Ze was er achtereenvolgens projectmanager en later regiodirecteur Oost- en West-Vlaanderen. In 2000 stapte ze over naar DHL om er area operations manager te worden. Drie jaar later werd ze HR-manager bij het koerierbedrijf.
In augustus 2005 trok E5-mode Clauws aan als HR-manager tijdens de vernieuwingsoperatie van het management bij de kledingketen, om mee aan de kar trekken van het fundamentele veranderingsproces en een modern HR-beleid uit de grond stampen. Ze bouwde er ook een nieuw salarisbeleid uit en trainde persoonlijk het middenkader in evalueren en feedback geven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen