< Terug naar overzicht

Anke Ulens general manager Vivaldi’s groep

Samen met investeerdersgroep Buysse & Partners is Anke Ulens toegetreden tot het management en het kapitaal van Vivaldi’s groep, actief in de uitzendsector en in projectsourcing.

Anke Ulens (38), handelsingenieur (Universiteit Antwerpen, 1994), heeft een brede ervaring in HR. Van 1995 tot 2001 was ze uitzendconsulent (Interlabor Interim), office manager en key account manager bij Randstad. Daarna was ze drie jaar sales manager ‘SD On site’ voor SD Worx. Sinds 2004 was ze aan de slag bij USG HR Forces. Ze was er sales & marketing manager, startte mee het HR-interim-management op en werkte aan de integratie van verschillende HR-diensten.
Bij Vivaldi's groep (Vivaldi's Interim, Vivaldi's Construct en Bonache) neemt Ulens de functie van general manager op, waarbij ze verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur. Haar opdracht is om het succesvolle familiebedrijf verder uit te bouwen. Vivaldi's interim zal kantoren openen met een uitgesproken focus op de kmo-markt. Deelbedrijf Bonache blijft zich richten op grote bedrijven waaraan het gespecialiseerd personeel detacheert. De huidige bestuurders blijven bij het kapitaal betrokken en zullen een actieve rol opnemen in de nieuwe raad van bestuur.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen