< Terug naar overzicht

Anja Anthonissen HR-manager bij Uitgeverij Van In

Anja Anthonissen is sinds februari HR-manager bij Uitgeverij Van In, gespecialiseerd in educatieve boeken en digitale leermiddelen.

Anja Anthonissen (42) studeerde in 1993 af als licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan het RUCA. Ze startte in 1994 haar loopbaan in de uitzendsector als office manager bij ASB. Vier jaar later stapte ze over naar de distributiesector en werd HR-manager bij Carrefour.

In 2001 ging Anthonissen aan de slag bij Makro Cash & Carry als HR-manager. In 2006 werd ze er Learning & Development Manager. Ze was er verantwoordelijk voor alle ‘zachte’ HR-aspecten voor de hele organisatie met 3500 werknemers op twaalf locaties. Ze introduceerde er onder meer een employee engagement bevraging en actieplan, een nieuwe employer brand en hertekende het management-traineeship en professionaliseerde de selectieprocedures.

Sinds februari 2012 is Anthonissen HR-manager bij Uitgeverij Van In. De uitgeverij, een onderdeel van Sanoma Learning, specialiseert zich in educatieve boeken en digitale leermiddelen. Het bedrijf telt 125 medewerkers, verdeeld over twee locaties. Als HR-manager maakt Anthonissen deel uit van het managementteam.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen