< Terug naar overzicht

Aniana Taelman Business Unit Director van ZebraZone

Aniana Taelman is sinds begin januari de nieuwe Business Unit Director van ZebraZone, het studiecentrum van Securex.

Aniana Taelman (34) heeft als taak ZebraZone strategisch uit te bouwen tot een ‘internationaal kroonjuweel’. “Prioriteit is een uitdagend groeiplan op Europees niveau, maar minstens even belangrijk wordt de verdere ontwikkeling van de product-portfolio, alsook de verdere uitbouw van het researchcenter via onder andere de publicatie van 'white papers' en andere HR-studies”, zegt Taelman.
Als Business Unit Director draagt ze de eindverantwoordelijkheid voor ZebraZone, zowel op het strategisch vlak, als op het vlak van rentabiliteit, internationale expansie door business development, product development en management, peoplemanagement en dies meer. Ze heeft ook de leiding over het Research Center (aanpak, strategie, marketing, …).
Taelman heeft een ruime ervaring en competenties op het vlak van HR, consultancy en business development, die ze in de loop van de jaren heeft opgebouwd bij onder meer Accenture, DLA Piper, Ernst & Young, maar ook als zelfstandige executive search consultant voor de juridische sector. Bij haar vorige werkgever Ernst & Young was ze Client Service & Accounts Manager in Continentaal Europa.

ZebraZone, dat deel uitmaakt van de groep Securex, stelt organisaties in staat om onder andere personeelstevredenheid, betrokkenheid, stress, psychosociaal welzijn en interne communicatie op het werk te meten, te interpreteren en te verbeteren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen