< Terug naar overzicht

Andrea Hoffmann nieuwe algemeen directeur van USG Financial Forces

Andrea Hoffman is de nieuwe algemeen directeur van USG Financial Forces. Ze volgt Hilde Haems op, die HR-directeur wordt van USG People Belgium.

USG Financial Forces, onderdeel van USG People en specialist in de tewerkstelling van financiële professionals, heeft een nieuwe vrouw aan het roer. Andrea Hoffmann (39) neemt sinds 1 maart de functie van algemeen directeur op zich. Hiermee volgt ze Hilde Haems op, die binnen de groep een nieuwe uitdaging aangaat als HR-directeur van USG People Belgium.

Andrea Hoffmann studeerde geschiedenis en Duitse letterkunde. Ze heeft haar sporen als manager verdiend bij Sitel, Diners Club en Lease Plan. De laatste drie jaar was zij aan de slag bij Adecco, eerst als Business Unit Manager voor Contact Center Solutions en daarna als Director Professional Staffing. In die laatste rol heeft ze, als lid van het Benelux Management Team, de operationele en commerciële strategie voor de Business Lines Engineering, ICT, Science, Finance & Legal uitgetekend en uitgevoerd.

“USG People heeft gekozen voor een duidelijke aflijning tussen de verschillende specialisaties binnen de groep. Dit stelt ons bij USG Financial Forces in staat om voor klanten en kandidaten een specifieke service aan te bieden en om snel te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt en de economie”, commentarieert Hoffmann zelf. “De woelige tijden in de financiële wereld de laatste jaren bieden ook opportuniteiten: een nieuwe, andere manier om staffing en rekrutering te bekijken. Wij willen als partner onze klanten en kandidaten langdurige maar ook flexibele oplossingen aanbieden op de financiële arbeidsmarkt.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen