< Terug naar overzicht

An Rycek naar Global Virtual Sales Organization van Cisco

In Parijs, waar ze sinds 2005 is gevestigd, werd An Rycek binnen de Cisco-groep gepromoveerd tot de globale functie van Workforce Planning Manager voor de organisatie van het Global Virtual Sales team.

Nadat ze een master in de Bedrijfspsychologie behaalde aan de Universiteit Gent, deed An Rycek er een Europese master in de Arbeidswetenschappen aan de UCL bij. De eerste vier jaren van haar professionele carrière bracht Rycek door op de HR-afdeling van Alcatel Bell, nadien ging ze aan de slag bij de hoofdzetel van Nissan Europe in Frankrijk als verantwoordelijke carrière-ontwikkeling.

Al een jaar later liet ze zich verleiden door het aanbod van het technologiebedrijf Cisco Frankrijk. Ze optimaliseerde er de processen van de personeelsadministratie, werkte als HR-manager voor verscheidene operationele teams om vervolgens de rol van HR Leader Belux op zich te nemen. Sinds september 2012 was ze HR Business Partner voor het sales team in Frankrijk na een mooie uitdaging gehad te hebben in Talent Management Europa.

In haar nieuwe functie als Workforce Planning Manager van de Global Virtual Sales Organization van Cisco zal ze de diversiteit en intergenerationele dimensies compleet integreren in de 'people planning'. Tevens komt het erop aan een methodologie te ontwikkelen dat de managementbeslissingen zal ondersteunen om de toekomstvisie te helpen implementeren.

 

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen