< Terug naar overzicht

An Matthynssens HR-businesspartner bij bpost

An Matthynssens is sinds begin 2012 HR-businesspartner bij bpost, regio Oost/West-Vlaanderen.

An Matthynssens (31) behaalde in 2004 een master in Bedrijfspsychologie, optie Arbeids- en Organisatiepsychologie en in 2005 een aggregaat in de Psychologie aan de Universiteit Gent. Ze startte in 2005 haar loopbaan als consultant bij Hudson. De voorbije jaren groeide ze er door tot senior consultant en teamleader.

Sinds januari 2012 is Matthynssens HR-businesspartner bij bpost, regio Oost/West-Vlaanderen voor de business unit Mail Service Operations (MSO). Ze is er onder meer verantwoordelijk voor het dagelijkse HR-beleid, het coachen van het middenmanagement en het opvolgen van specifieke HR-projecten zoals het opzetten van een ontwikkelings- en opleidingstraject voor de HR-medewerkers en het begeleiden van de HR topics bij reorganisaties in meerdere postkantoren.

“Ik maakte de overstap naar bpost, omdat ik op zoek was naar verbreding. Het is een uitdaging om met meerdere HR-aspecten tegelijkertijd bezig te zijn als generalist en binnen één bedrijf. Bijkomend zocht ik naast een adviesrol ook verdere betrokkenheid bij de implementatie van projecten in een organisatie. Daar sta je als consultant vaak verder vanaf”, zegt Matthynssens.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen