< Terug naar overzicht

An Bondue van Pepsico naar Ardo

An Bondue is de nieuwe HR-manager bij de hoofdvestiging van de voedingsgroep Ardo te Ardooie. Ze zet het HRM uit voor 363 arbeiders en 108 bedienden. Ze sluit zo een carrière van tien jaar bij Pepsico af.

An Bondue (36) is Industrieel Ingenieur Biochemie van opleiding (KAHO Gent, 1996). In 2007 volgde ze de Masterclass Human Resources aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Ze vatte haar loopbaan aan als assistent-manager bij Quick. Na drie jaar koos ze voor Pepsico International (Veurne Snack Foods), waar ze een carrière in HR uitbouwde.
Als teamleider stond ze drie jaar in voor het dagelijks management (kwaliteit, kosten, service en personeel) van 25 werknemers. Een promotie in 2002 stelde Bondue als Unit Manager Packaging verantwoordelijk voor het management van 200 werknemers.
Een jaar later kreeg ze de kans om haar talent inzake HRM aan te spreken. Als Organisation Capability Coördinator stelde ze verbetertrajecten op voor 380 medewerkers en bouwde ze het VTO-beleid uit. In 2006 werd Bondue Plant HR-manager. Ze trad op als HR-businesspartner, zette de HR-processen voor 480 medewerkers uit en nam initiatieven rond tevredenheid. Ze werkte succesvol samen met de vakbonden en kon zo een volcontinu werkschema invoeren.

Ardo handelt in vriesverse groenten, fruit, pasta en rijst. De groep telt vijftien productie- en verpakkingssites in negen landen. In België telt Ardo 732 werknemers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen