< Terug naar overzicht

Alexis Devlies is HR-manager bij Zenito

Alexis Devlies is sinds januari HR-manager bij Zenito, dienstenpartner van Unizo.

Alexis Devlies (30) is licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen (UGent) en master in de Algemene Economie en Bedrijfskunde (UGent). Na zijn studies volgde hij een cursus Personeelsbeleid en ging aan de slag bij Unizo in 2006 als arbeidsmarktadviseur. Sinds 2007 combineerde hij de functie met die van adviseur lokale economie.

Sinds 2008 is hij aan de slag bij Zenito als HR-adviseur. Hij was er verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van het strategische en operationeel HR-beleid. Naast de dagelijkse werking van de HR-dienst voerde hij projecten uit rond een nieuw loonsysteem, prestatie- en competentiemanagement en de ontwikkeling van het arbeidsregelement.

In januari 2012 is Devlies gepromoveerd tot HR-manager van Zenito. “Ik blijf verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het strategische en operationele HR-beleid van de groep”, legt hij uit. "Naast de verdere professionalisering van de HR-werking, liggen de voornaamste uitdagingen bij de begeleiding van een aantal grote veranderingsprojecten, zoals cultuurinnovatie, prestatie- en competentiemanagement en het nieuwe werken.” Ook het leidinggeven aan de HR-officers behoort tot het takenpakket.

Zenito is gevestigd in 13 steden waarvan de belangrijkste zetel zich in Brussel bevindt en heeft 206 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen