< Terug naar overzicht

Agnes Bosmans directeur HR en Algemene Diensten bij VITO

Agnes Bosmans is directeur HR en Algemene Diensten bij VITO.

Agnes Bosmans (48) behaalde in 1989 aan de KU Leuven een Master in de Arbeids, Organisatie en Gemeenschapspsychologie. Nadien behaalde ze nog een Postgraduaat Bedrijfseconomie (Universiteit Antwerpen) en een Master in Business Administration aan de LUC Diepenbeek.

Bosmans startte in 1990 haar loopbaan bij Promedia (nu Truvo) als commercieel verantwoordelijke. Een jaar later stapte ze over naar HR. Van 1991 tot 1999 was ze als personeels- & organisatie manager verantwoordelijk voor rekrutering en sociale relaties. In 2000 wordt ze assistent van de HR-director om een jaar later zelf HR-director te worden.

Na 23 jaar verlaat Bosmans Truvo en is sinds 1 juni 2013 directeur HR en Algemene Diensten bij VITO, een op Europees vlak toonaangevend, onafhankelijk onderzoeks- en adviescentrum op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. Ze is er ook lid van het directiecomité.

Haar belangrijkste doelstelling is het verder uitbouwen van een innovatief en duurzaam HR-beleid. “Duurzame ontwikkeling stimuleren betekent ontwikkeling waarbij aan de behoeften van de huidige generatie tegemoet wordt gekomen zonder dat toekomstige generaties eenzelfde kans wordt ontnomen”, zegt Bosmans.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen