< Terug naar overzicht

Advocaat ondernemingsrecht Peter Callens trekt naar Loyens

Peter Callens wordt vennoot bij het advocatenkantoor Loyens. Callens is een leidende figuur in corporate transacties en fusies en overnames.

De praktijkgroep ondernemingsrecht kende de voorbije vijf jaar een belangrijke groei en dat liet Loyens toe naast zijn fiscale poot ook een volwaardige corporate activiteit te ontwikkelen. Managing partner Christian Chéruy toont zich verheugd over de komst van Peter Callens: “Samen met Grégoire Jakhian en Roel Nieuwdorp zal Callens de praktijkgroep ondernemingsrecht verder ontwikkelen en de groei bestendigen. Door zijn komst kan Loyens zich verdiepen in zijn expertise in vennootschapsrecht en fusies en overnames en consolideert het de toekomstige groei van de praktijk ondernemingsrecht.”

Peter Callens is sinds 1982 advocaat aan de Brusselse Balie. Hij bekleedde verschillende mandaten zoals het covoorzitterschap van een comité van de International Bar Association (IBA) en het voorzitterschap van het Vlaams Pleitgenootschap. Hij was ook lid van de Raad van de Orde van de Brusselse Balie. Vandaag is Callens lid van de Raad van Afgevaardigden van de Orde van de Vlaamse Balies. Hij is ook voorzitter van de Belgisch-Nederlandse Vereniging (Benev) in Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen