< Terug naar overzicht

Acerta stelt Maggy Toremans aan als Manager Inhouse en HR@yourdesk

Maggy Toremans neemt sinds 21 augustus de rol van Manager Inhouse en HR@yourdesk bij HR-dienstverlener Acerta op zich. Ze zal daarbij de twee afdelingen strategisch en organisatorisch synchroniseren, zodat deze op een geïntegreerde wijze aangeboden kunnen worden.

Maggy Toremans is verantwoordelijk voor zowel het departement Inhouse als HR@yourdesk, twee divisies met een verschillende focus: HR@yourdesk wil in eerste instantie kmo’s een flexibele oplossing bieden voor hun HR-noden, terwijl Inhouse een aanbod aan services  brengt die HR-ondersteuning moeten bieden aan grotere marktspelers. Toremans krijgt de taak om het organisatorische luik van beide divisies te synchroniseren en beide teams op een geïntegreerde manier te laten samenwerken. Ze zal hierin ook het productportfolio van Acerta verder helpen uitbouwen.

Toremans startte haar carrière bij Booth Healthcare. Daarna ging ze als accountmanager aan de slag bij Vedior, waar ze bedrijven hielp om hun HR-noden vakkundig te identificeren en hiervoor samen met hen de juiste oplossing zocht. Haar commerciële ingesteldheid bracht Toremans uiteindelijk bij Jobat, waar ze vier jaar lang haar rol als Regiomanager Antwerpen vervulde en een team van vijf mensen aanstuurde. In 2006 waagde ze de sprong naar Acerta Consult, waar ze de uitdaging kreeg om de nieuwe divisie HR Flex strategisch te definiëren en praktisch vorm te geven. Na een carrièrebreak van vier jaar verwelkomt Acerta Toremans nu terug in de nieuwe functie van Manager Inhouse en HR@yourdesk.

Maggy Toremans “Ik heb enorm veel zin om opnieuw aan de slag te gaan bij Acerta, nadat ik de kans kreeg om in Kaapstad even de pauzeknop in te drukken. Dit initiatief heeft mijn duurzame inzetbaarheid stevig verhoogd. De commerciële en organisatorische insteek van deze nieuwe functie, gecombineerd met creatieve productontwikkeling en de mogelijkheid om samen met de klant op zoek te gaan naar wat voor hen werkt, spreken me enorm aan.”

Bron: Acerta (acerta.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen