< Terug naar overzicht

Acerta Consult breidt verder uit

Acerta Consult blijft sterke groeicijfers voorleggen. Ook het werknemersbestand wordt uitgebreid: Nathalie De Regge, Betty Maes en Gert Van Gavere zijn de nieuwkomers.

Acerta Consult, dat 50 werknemers telt en een afdeling is van de sociale-dienstengroep Acerta (die nu al 1000 werknemers heeft), legt sterke groeicijfers voor. Na een forse klim van 17% in 2003, boekt Acerta Consult een groei van 30% in het eerste semester van 2004. Vandaar dat het team uitbreidt en Nathalie De Regge, Betty Maes en Gert Van Gavere verwelkomt.


Nathalie De Regge is licentiaat Arbeidspsychologie. Ze gaat aan de slag bij Acerta Consult Werving & Selectie. Voordien werkte ze vooral in het domein rekrutering en training bij CPM, Career Fever en BCT Coaching & Training.


Betty Maes was jarenlang actief als kantoorverantwoordelijke in de uitzendsector. Nadien gaf ze als HR Advisor bij SD-Worx HR-advies en in-house ondersteuning aan bedrijven. Met deze ervaring zal ze als HR-professional de advies- en interim-activiteit van Acerta Consult verder mee uitbouwen.


Gert Van Gavere startte in 2001 als pas afgestudeerde maatschappelijk assistent personeelswerk bij Acerta Sociaal Secretariaat. Nu versterkt hij het HR Officer team van Acerta Consult. De vraag naar in-house ondersteuning door een expert HR Officer blijft immers groeien.


Daarnaast zal Acerta Consult ook dichter bij haar klanten gevestigd worden. Naast het vaste kantoor in Leuven, zal de groep ook werken vanuit Brussel (Buro en Design Center op de Heizel in Brussel) en Antwerpen (Sneeuwbeslaan in Wilrijk). Nationaal opereert Acerta Consult ook via het kantorennet van Acerta en Alia (in Wallonië).


Info: www.acerta.be/consult.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen