< Terug naar overzicht

Acerta Consult breidt team uit

Acerta Consult trok de voorbije weken nieuwe consultants aan voor verschillende afdelingen. Het gaat om Steven Krokaert en Cris Van Cleemput (Training & Development), Didier Claassens (Outsourcing), Stijn Coppens (Legal) en Jessica Van Aerschot.

Steven Krokaert en Cris Van Cleemput, deze laatste als zelfstandig trainer, versterken de afdeling Training & Development. Krokaert (32) studeerde als licentiaat toegepaste economische wetenschappen, optie personeelsbeleid, af aan de KU Leuven. Tot nog toe vervulde hij diverse functies in de uitzendbranche (bij ASAP en Impact). Van Cleemput komt van bij Bakker & Partners.
Voor de afdeling outsourcing van personeelszaken werd Didier Claassens (33) aangeworven. Claassens is maatschappelijk assistent optie personeelswerk (Sociale Hogeschool Heverlee) en werkte in personeelszaken en HRM onder meer voor Brouwerij Palm, Shurgard Selfstorage Centers en het VKW. In dezelfde afdeling worden Inge Van Overbeke, Sofie De Ridder en Katrien De Buyser opgeleid tot payroll officers, zodat ze paraat staan om tijdelijk of deeltijds ingezet te worden.
De afdeling Legal Consult realiseerde de transfer van de jurist Stijn Coppens uit het moederhuis (Acerta Sociaal Secretariaat). Ten slotte werd Jessica Van Aerschot, die eerder voor Superconfex en Etam werkte, aangesteld als commercieel verantwoordelijke. Zij zal de juridische publicaties (Sociale Gids/Guide Social en de on-line versie Trefzeker.be) commercieel verder uitbouwen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen