< Terug naar overzicht

Accord Group verwelkomt drie nieuwe partners: Lieve Picard, Caroline Labie en Guy Devos

Accord Group, gespecialiseerd in een breed palet van executive management diensten, heeft drie nieuwe partners: Lieve Picard, Caroline Labie en Guy Devos.

Lieve Picard is gepassioneerd door mensen, hun talenten en hun ontwikkeling. In 1994 startte ze in HR, waarvan de voorbije 8 jaar met een brede en strategische focus. Afgestudeerd in de Toegepaste Communicatiewetenschappen, startte ze haar loopbaan in 1988 in een Japans productiebedrijf. Na enkele jaren zette ze haar eerste stappen in rekrutering & selectie. Overtuigd dat HR meer te bieden had, besliste ze in 2002 om een bredere rol binnen HR op te nemen en leerde ze alle HR-processen kennen in grote en middelgrote organisaties.

Gaandeweg legde Picard zich toe op het aantrekken van talent, het in kaart brengen van competenties en het ondersteunen van de groei van professionals. De jongste jaren bouwde ze dan ook een doorgedreven ervaring op in executive search, assessment, rekrutering en selectie - en dit zowel intern als extern voor organisaties en ondernemingen. In maart 2012 werd ze partner bij Accord Group.

Caroline Labie is een doorgewinterde professional met 25 jaar ervaring in general en operations management, gespecialiseerd in het synchroniseren van de strategie van bedrijven met hun operationele uitvoering. In die hoedanigheid heeft ze verschillende functies gehad met veranderingsmanagement- en organisatieontwikkelingstrajecten.

Labie is afgestudeerd als master Politieke en Sociale Wetenschappen, met aansluitend het Interfaculty Program of American Studies. Daarna volgde ze nog een Management Programma bij de Vlerick Leuven Gent Management School en werd ze Certified MBTI® Practitioner in Oxford. Ze startte haar loopbaan in de banksector, stapte over naar een financiële functie in de mediasector, om in 1997 operationeel directeur te worden bij Belgacom. Daar raakte ze vertrouwd met alle klantgerelateerde processen, complexe reorganisaties en sociaal overleg op hoog niveau.

Voor Caroline Labie haar eigen vennootschap oprichtte, was ze COO van Arthur Andersen Belux. Vanuit haar eigen bedrijf heeft ze zich steeds gefocust op crisismanagement-opdrachten, reorganisaties en coaching van executives. Binnen Accord Group richt zij zich op alle HR-disciplines.

Guy Devos is handelsingenieur, master Finance en Certified in Production and Inventory Management. Sinds 1990 is zijn focus gericht op organisaties die voor belangrijke transformaties staan: definiëren van de strategie, vertalen naar operationele beleidslijnen en bijsturen van organisatiedynamiek (structuren, processen, doelstellingen...). Zijn solide ervaring bouwde hij op als managing partner voor Ernst & Young’s Business Advisory Services, zowel in België als in Nederland, en als COO en general manager Trade & Industry bij het gefuseerde Cap Gemini Ernst & Young. Voordien was hij verantwoordelijk voor de internationale ontwikkeling van de organisatieadviesafdeling vanuit Ernst & Young Belgie.

Vóór die periode was Guy Devos VP IT Strategy bij EDS / A.T. Kearney, managing director BeNeLux & Scandinavië bij EDS en manager Finance & Operations bij Deloitte Touch Tohmatsu. Voor hij in 1990 de overstap maakte naar organisatieopdrachten, was hij achtereenvolgens management accountant bij Donaldson Europe, European senior auditor bij American Standard en finance manager bij Wang Europe. Bij Accord versterkt hij verder de dienstverlening rond strategie- en organisatieontwikkeling.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen