Nicolas Martin HR Director bij Bridgestone Aircraft Tires Europe

Nicolas Martin is aan de slag gegaan bij Bridgestone Aircraft Tires Europe, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vernieuwen van vliegtuigbanden. De dochteronderneming van de Bridgestone-groep heeft ongeveer 200 mensen in dienst. Martin is er Director Human Resources & Communication.

Karel Van Eetvelt nieuwe voorzitter VDAB

Op voorstel van Vlaams minister van Werk Philippe Muyters heeft de Vlaamse Regering beslist om Karel Van Eetvelt aan te stellen als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de VDAB. Hij volgt Jef Roos op, die om gezondheidsredenen gevraagd heeft om vervangen te worden.

Bart Buysse wordt gedelegeerd bestuurder bij Fevia

Bart Buysse wordt de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie. Buysse, de huidige directeur-generaal (sociale zaken) van het VBO, komt vanaf 1 oktober 2018 aan het hoofd te staan van één van de belangrijkste industriële sectoren in België.

Johan Browaeys HR-manager van C-Mac

Vanaf 1 mei is Johan Browaeys de nieuwe HR-manager van C-Mac, gevestigd in Ronse. Na 16 jaar dienst bij werkgeversvereniging Voka, voelde hij de ambitie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Ik word in juni immers 55 jaar en heb de ambitie om tot mijn 67ste te werken. Als ik nog iets wilde doen met mijn ambitie, vond ik dat de tijd nu wel gekomen was.”

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen