Marc Huygelen start bij Eastman als HR-directeur

Sinds februari is Marc Huygelen verantwoordelijk voor de Belgische HR-activiteiten van Eastman, een Amerikaanse multinational actief in de chemische sector met twee productieplants en ongeveer 1000 medewerkers in België.

Hans Joris wordt CEO van VALUEbuilders groep

Voormalig HR-directeur en algemeen manager van SD Worx Hans Joris trad aan als CEO van VALUEbuilders, een uitbreiding van het bedrijf voor HR-interim management HRbuilders naar verkoop- en financieel management.

Bernard Gilliot nieuwe voorzitter VBO

Sinds deze week mag Bernard Gilliot, executive vicepresident van Tractebel en voorzitter van ORI, zich ook voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) noemen. Hij vervangt Michèle Sioen, wiens mandaat van drie jaar is afgelopen.

Ann D’Havé teamleider Educatie bij het Havencentrum

Ann D’Havé beëindigt haar carrière in de zorgsector en gaat aan de slag als teamleider Educatie bij het Havencentrum van de Provincie Antwerpen. Door jongeren een beleving te geven van de haven ‘in ’t echt’, bouwt het centrum een brug tussen studiekeuze en werkgelegenheid.

Veerle Hanssens nieuwe Change Manager bij Colruyt Group

Na 10 jaar dienst bij HR-dienstverlener Securex op de afdeling HR Consulting, is Veerle Hanssens sinds 9 januari 2017 aan de slag bij Colruyt als Change Manager. Hoewel projectmanagement een groot onderdeel uitmaakt van de functie, blijft ook het relationele aspect voor haar zeer belangrijk.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen