Hans Smellinckx en Patrick De Wachter versterken t-groep

HR-dienstverlener t-groep stelt Hans Smellinckx aan als nieuwe Marketing & Business Development Manager. Daarnaast wordt Patrick De Wachter de nieuwe CIO bij t-groep België en Nederland. De aanwervingen passen binnen het nieuwe groeiplan, waarbij volop wordt ingezet op lokale aanwezigheid en de digitalisering van de dienstverlening.

Katrien Berghs HR & Legal Director The Adecco Group België

Begin dit jaar ging Katrien Berghs aan de slag bij The Adecco Group België als HR & Legal Director. “De functie van HR & Legal Director combineert twee expertises die naadloos bij mijn profiel aansluiten. Het totaalplaatje bij Adecco klopt gewoon”, motiveert de juriste haar nieuwe carrièrewending.

Herman Nijns nieuwe voorzitter van Federgon

Herman Nijns (Randstad Group Belgium & Luxembourg) is de nieuwe voorzitter van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners, die onder meer de uitzend- en dienstenchequesector vertegenwoordigt. Hij heeft een mandaat van drie jaar en volgt Christophe Velge (Axis) op, die de functie bekleedde sinds 2014.

Paul Hautekiet nieuwe algemeen directeur HR Rail

Vanaf 1 juli 2017 wordt Paul Hautekiet de algemeen directeur van HR Rail, de juridische werkgever van al het personeel van de Belgische spoorwegen. Hautekiet, die overkomt van energiebedrijf Engie, volgt de pensioengerechtigde Michel Bovy op.

SAS Belux benoemt Hélène Ernotte tot HR-manager

Hélène Ernotte promoveert bij SAS Belux tot HR-manager. Zij was voordien HR-businesspartner binnen SAS Belux, met operationele verantwoordelijkheid voor onder meer rekrutering en selectie, en ‘employee development’-programma’s.

Marc Huygelen start bij Eastman als HR-directeur

Sinds februari is Marc Huygelen verantwoordelijk voor de Belgische HR-activiteiten van Eastman, een Amerikaanse multinational actief in de chemische sector met twee productieplants en ongeveer 1000 medewerkers in België.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen