Philippe Duvivier nieuwe directeur van de imec.academy

Philippe Duvivier is het nieuwe hoofd van de imec.academy. Het opleidingsinstituut staat ten dienste van de partners en medewerkers van Imec, een wereldleider in R&D en innovatiehub actief op het gebied van nano-elektronica en digitale technologieën.

Julie Belmans nieuwe Director Human Resources bij Ricoh Belgium & Luxembourg

Julie Belmans (42) werd benoemd tot Director Human Resources van Ricoh Belgium & Luxembourg. Ze wordt verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van de vestiging in België (725 medewerkers) en Luxemburg (50 medewerkers). Belmans is sinds 2010 bij Ricoh aan de slag en krijgt nu de nieuwe taak om een optimale HR-strategie op te zetten en uit te rollen.

Amélie Fonteyn HR-directeur bij Sonova

Amélie Fonteyn is aan de slag gegaan als HR-directeur bij de Sonova Group, een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in Zwitserland en gespecialiseerd in het produceren van gehoorapparaten (via de merken Lapperre en Audionova).

Nathalie Ulrich nieuwe HR Director Benelux bij HeidelbergCement

Nathalie Ulrich werd benoemd tot Human Resources Director voor de activiteiten van de HeidelbergCement-groep in de Benelux. De organisatie heeft meer dan 2200 medewerkers in dienst en is marktleider in het cementsegment, het stortklaar beton en aggregaten. De groep is in ons land aanwezig via CBR, Inter-Beton en Sagrex, en op de Nederlandse markt met ENCI, Mebin en Sagrex.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen