Paul Hautekiet nieuwe algemeen directeur HR Rail

Vanaf 1 juli 2017 wordt Paul Hautekiet de algemeen directeur van HR Rail, de juridische werkgever van al het personeel van de Belgische spoorwegen. Hautekiet, die overkomt van energiebedrijf Engie, volgt de pensioengerechtigde Michel Bovy op.

SAS Belux benoemt Hélène Ernotte tot HR-manager

Hélène Ernotte promoveert bij SAS Belux tot HR-manager. Zij was voordien HR-businesspartner binnen SAS Belux, met operationele verantwoordelijkheid voor onder meer rekrutering en selectie, en ‘employee development’-programma’s.

Marc Huygelen start bij Eastman als HR-directeur

Sinds februari is Marc Huygelen verantwoordelijk voor de Belgische HR-activiteiten van Eastman, een Amerikaanse multinational actief in de chemische sector met twee productieplants en ongeveer 1000 medewerkers in België.

Hans Joris wordt CEO van VALUEbuilders groep

Voormalig HR-directeur en algemeen manager van SD Worx Hans Joris trad aan als CEO van VALUEbuilders, een uitbreiding van het bedrijf voor HR-interim management HRbuilders naar verkoop- en financieel management.

Bernard Gilliot nieuwe voorzitter VBO

Sinds deze week mag Bernard Gilliot, executive vicepresident van Tractebel en voorzitter van ORI, zich ook voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) noemen. Hij vervangt Michèle Sioen, wiens mandaat van drie jaar is afgelopen.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen