Natacha Delcourt HR Director bij Arval

Natacha Delcourt is aangesteld als HR-directeur voor Arval Belgium & Luxembourg, specialist in operationele leasing van bedrijfsvoertuigen. Arval is een dochteronderneming van de Franse bank BNP Paribas.

Nathalie Oomen HR Team Lead bij ENTSO-E

Nathalie Oomen is aan de slag gegaan bij ENTSO-E, het Europese netwerk van transmissienetbeheerders. Ze is HR Team Lead voor deze vereniging, die 43 Transmission System Operators (TSO's) uit 36 landen in Europa vertegenwoordigt.

Jesse Segers nieuwe rector Nederlandse SIOO

Op 26 maart wordt Jesse Segers de nieuwe rector van SIOO in Nederland, een interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen. Zo krijgt hij ook zelf de kans om leiderschap in de praktijk te brengen en de nodige veranderingen door te voeren.

Jurryt Prims leidt Kenniscentrum Acerta

Door het groeiende belang en het toenemende volume sociaaljuridische kennis waarmee werkgevers te maken krijgen, schenkt HR-adviesgroep Acerta een prominentere rol aan haar Kenniscentrum. De leiding is sinds 1 december in handen van Jurryt Prims.

Kurt Van Raemdonck nieuwe HR-directeur van Belgocontrol

Sinds 1 januari 2018 is Kurt Van Raemdonck de nieuwe HR-directeur van Belgocontrol. “Het is een bewuste keuze om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en niet te blijven hangen in een comfortzone nu er bij de FOD Financiën een consoliderende periode aanbreekt”, motiveert Van Raemdocnk.

Michèle Sioen is Trends Manager van het Jaar 2017

De lezers van Trends en de jury hebben Michèle Sioen, de CEO van de textielgroep Sioen Industries, verkozen tot Manager van het Jaar. De 52-jarige Sioen, die daarmee haar derde nominatie verzilvert, is de 33ste Trends Manager van het Jaar. Zij wordt in de erelijst de opvolger van Bart De Smet, de CEO van verzekeringsgroep Ageas.

Sofie Van Veirdegem Knowledge Base Lead bij AXA Belgium

Sinds november is Sofie Van Veirdegem Knowledge Base Lead bij AXA Belgium. Haar nieuwe doelstelling: de employee-experience verbeteren en een klantgerichte tool aanreiken met informatie die door iedereen kant en klaar gebruikt (want begrepen) kan worden.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen