< Terug naar overzicht

Teamtools online

Auteurs:Martijn Vroemen & Sibrenne Wagenaar
Uitgever:Thema, 117 blz.
ISBN:97890 5871 8808
Prijs:€19.95
Teamcoach en opleider Martijn Vroemen en onderwijsdeskundige Sibrenne Wagenaar reiken 50 oefeningen aan die een vlottere samenwerking binnen teams mogelijk moeten maken.

Wil je vlotter, gestructureerder of efficiënter samenwerken? Zoek je uit hoe er een betere besluitvorming tot stand kan komen? Wil je meer nieuwe ideeën zien ontbolsteren in het team? Wil je weten bij wie je best terecht kunt voor welke vragen? Hoe kan je de kennis, ervaring en vaardigheden beter doorspelen naar elkaar?

Als je met dergelijke vragen worstelt, kan ‘Teamtools online’ hulp bieden. Teamcoach en opleider Martijn Vroemen en onderwijsdeskundige Sibrenne Wagenaar reiken 50 oefeningen aan die naar oplossingen kunnen leiden. Elke werkvorm maakt in mindere of grotere mate gebruik van online-tools (van YouTube tot Pinterest, van Facebook tot Drillster, van Instagram tot Evernote).

Het goede nieuws is dat je niet meteen een Facebook-verslaafde of Twitter-junk hoeft te zijn om deze oefeningen aan te kunnen, alleszins niet om werkvormen van het eerste en tweede niveau uit te voeren. De auteurs geven ook enkele oefeningen van een derde niveau aan, waarvoor je je wel al best thuis voelt in de wereld van de sociale media en allerhande apps. Classeer maar in de categorie 'nuttig'.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen