< Terug naar overzicht

Iedereen

Auteurs:Clay Shirky
Uitgever:Business Contact, 240 blz.
ISBN:97890 470 0080 8
Prijs:€24.00
Clay Shirky verkent de digitale wereld. Zijn relaas is een hoogst interessante rondgang door de digitale wereld - en de vele gevolgen én mogelijkheden ervan.

Nog een boek over digitale netwerken? Wellicht is dat ook uw eerste reactie bij het zien van 'Iedereen'. Maar de New Yorkse hoogleraar en journalist Clay Shirky verrast in aangename zin. Hij schrijft niet alleen over fenomenen als Facebook, LinkedIn en voip, hij knoopt er verregaande effecten aan vast. Dat doet hij niet met rommelige sciencefiction, maar vooral met even concrete als actuele voorbeelden.
Als HR-manager of arbeidsexpert krijgt u hiermee een uiteenzetting die voor een groot deel bestaat uit noodzakelijke achtergrondinformatie. U leert niet alleen hoe de nieuwe generaties ‘genetwerkt’ zijn, u leert vooral welke mogelijkheden al die nieuwe communicatiesnufjes in zich hebben. Denk ook hier maar eens aan: een individu met een netwerk is één zaak. Enkele individuen kunnen vliegensvlug allen hun eigen netwerk koppelen tot een veel groter web. Denk aan de gevolgen, de bedreigingen, maar ook aan de vele mogelijkheden, de vele kansen...

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen