< Terug naar overzicht

Hoera, reorganiseren! – En ik dan?

Auteurs:Pia Peltzer
Uitgever:Thema, 144 blz.
ISBN:97890 5871 6002
Prijs:€17.95
In 'Hoera, reorganiseren! – En ik dan?' heeft Pia Peltzer het uitgebreid over reorganisaties. Waarom gaat het zo vaak fout en hoe moet je een reorganisatie dan wel aanpakken?

De crisis maant steeds meer bedrijven aan om de tering naar de nering te zetten. Wordt HR opnieuw de begeleider naar de uitgang in plaats van retentiekampioen? Misschien moet het ene thema juist niet wijken voor het andere. Het geheim van een geslaagde reorganisatie schuilt immers in de kunde om respectvol om te gaan met iedereen en ook de blijvers niet uit het oog te verliezen. Alleen voldoende aandacht kan de angst, verwarring en demotivering verjagen of milderen.

Dat is alvast de belangrijkste managementles in ‘Hoera, reorganiseren!’ van Pia Peltzer. De Nederlandse coach zag zo veel ontreddering en volkomen verkeerd aangepakte reorganisaties, dat ze zich ging specialiseren in het thema.

Als voormalig slachtoffer kan ze zich ook beter inleven in de medewerkers. Ze kan dus niet schrikken van een onderzoek dat aantoont dat de productiviteit tijdens én na een reorganisatie keldert met ruim 40 procent. In haar boek richt ze zich dan ook tot alle betrokkenen.


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen