< Terug naar overzicht

Het checklistboek voor managers en leidinggevenden

Auteurs:Ian MacKay
Uitgever:Thema, 238 blz.
ISBN:97890 5871 1519
Prijs:€24.95
'Het checklistboek voor managers en leidinggevenden’ reikt veertig controlelijsten aan uit diverse werkdomeinen, ook uit HRM.

Ofwel wimpelt u een dergelijk boek wat laatdunkend af (“Dat weet ik toch allemaal zelf wel, zeker?”), ofwel omarmt u het als een behulpzame vraagbaak en misschien zelfs als een soort propvol gevuld spiekbriefje. ‘Het checklistboek voor managers en leidinggevenden’ is precies wat de titel belooft: een verzameling van veertig controlelijsten in diverse werkdomeinen.

Bovendien hebben HR-professionals met deze uitgave het geluk aan hun zijde. De auteur, wijlen Ian MacKay, was immers een voormalige HR-manager die later docent HR-management werd aan het Dorset Institute. Dat weerspiegelt zich in de thema’s, waarvan er heel wat in het HR-werkterrein zitten (van het introduceren van nieuwe medewerkers, via loonbeleid tot functioneringsbeoordeling).

De oorspronkelijke editie stamt al uit 1989, maar die werd inmiddels ettelijke keren geactualiseerd en is nu weer beschikbaar. Geen handboek, wel een boek om bij de hand te houden.

Leden van HR Square krijgen 10 procent korting als ze dit boek voor eind juni 2013 bestellen bij: www.epo.be/hrsquare.


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen