< Terug naar overzicht

VOV-Pitstop: Collaborative and Social Learning

“Tell me and I will forget, Teach me and I will remember, Involve me and I will learn”, een van de vele inspirerende quotes van Benjamin Franklin die de kracht van “Collaborative and Social Learning” weergeeft. In deze pitstop laat VOV i.s.m. De Opleidingscoach je de impact van sociaal leren ervaren en ontdek je concrete handvatten om dit succesvol te faciliteren in jouw organisatie.

Social learning als nieuwe hype?!

Individuen leren en ontwikkelen zichzelf al sinds mensengeheugenis door observatie en interactie met elkaar, nog voordat het benoemd werd als ‘social learning’ en het 70-20-10-model er een trend van maakte. Tegenwoordig lijkt ‘social learning’ wel een containerbegrip te zijn geworden voor al het leren dat zowel online als offline plaatsvindt.

Wat betekent ‘Collaborative and Social learning’ precies? Maar vooral: hoe begin je dit te faciliteren en hoe maak je er een succes van? In deze pitstop ontdek je er alles over. Je krijgt een mix van academische inzichten, concrete cases en praktijkgerichte sessiesvolgens werkvormen die erom gekend staan om sociaal leren te faciliteren.  

Nog even geduld alsjeblieft, VOV stelt voor jou een zeer interessant programma samen.

Hou vov.be/kalender in de gaten en blijf op de hoogte.

Programma

Praktisch

  • Datum: donderdag 17 januari 2019
  • Plaats: TBD
  • Prijs: gratis voor VOV-leden; €250 voor niet-leden (excl. BTW); €125 voor leden van PMClub en VOCAP (excl. BTW)

Info en inschrijvingen

vov.be

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen