< Terug naar overzicht

VOV-Masterclass: Bob Mosher - Van leren naar presteren met behulp van performance support

Dinsdag 27 juni 2017, Antwerpen

VOV organiseert een exclusieve workshop, met de bekende Amerikaanse spreker, Bob Mosher, Learning Evangelist en Strategist bij Apply Synergies en voorheen onder andere de directeur “Learning Strategy & Evangelism” bij Microsoft.

Steeds meer organisaties zijn bezig met het moderniseren van het leren, waarbij informele en sociale leervormen een steeds belangrijkere rol krijgen. Deze visie en aanpak komt nadrukkelijk tot uiting in het 70-20-10 model.
Voor veel organisaties is het invullen van juist de “70” component een groot vraagteken en men komt vaak niet verder dan uitermate beperkte concepten rondom blended training en e-learning toepassingen.

In deze workshop zal Bob Mosher ingaan op de “Agile 5 Moments of Need” methodologie, een erg interessante en bewezen aanpak om het informele leren, de “70” component in de praktijk, effectief te ondersteunen.

Het “5 Moments of Need” model is een wetenschappelijk onderbouwde aanpak over leren, ontwikkeld door Bob Mosher en Conrad Gottfredson, waarbinnen het toepassen van kennis door de lerende als uitgangspunt wordt genomen.

Deze aanpak wordt momenteel geïmplementeerd bij een aantal grote internationaal opererende organisaties, zoals Bank of America, Boeing, het Amerikaanse Ministerie van Defensie en McDonalds, maar ook in Europa bij onder andere Bayer, Philips Lighting en Akzo Nobel. Het leren wordt binnen deze methodologie direct gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor ook het rendement van leren beter inzichtelijk gemaakt kan worden.

Bob Mosher uit de US, wordt wereldwijd gezien als de expert op het terrein van het implementeren van het werkleren, met behulp van Performance Support en is een fantastische spreker over dit onderwerp.

Bob Mosher neemt u tijdens deze workshop mee in de methodiek en bespreekt tevens een aantal voorbeelden en de resultaten van deze aanpak.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 27 juni 2017 van 09u30 tot 12u30
  • Plaats: to be confirmed (regio Antwerpen)
  • Prijs: €120 voor VOV-leden; €180 voor niet-leden
  • Inschrijving geldt als definitieve bevestiging van jouw komst. Gezien de aard van het event (internationale spreker) laten we geen annulaties toe, je kan je natuurlijk wel laten vervangen door een collega.
  • We laten maximum 40 deelnemers toe.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen