< Terug naar overzicht

VOV-Lunch&Learn met Els de Geyter over "Wendbaar Leiderschap"

Donderdag 23 maart 2017, Deurne

In samenwerking met uitgeverij ACCO biedt VOV jou een lekkere broodjeslunch, een gratis exemplaar van ‘Wendbaar Leiderschap' en een leerrijke ontmoeting met auteur Els De Geyter aan.

Dit zegt Els zelf over Wendbaar Leiderschap:

"Vandaag kan je bedrijven en werk niet meer op dezelfde manier organiseren als pakweg tien jaar geleden. Wendbaar leiderschap legt uit waarom en laat zien hoe nieuwe leiders dat intuïtief hebben begrepen. Met concrete cases uit logistiek, onderwijs, HR, communicatie en marketing toont dit boek aan hoe bedrijfsleiders en HR-managers in KMO’s, groeibedrijven en grote ondernemingen de werking van hun organisatie kunnen verbeteren.

Wendbaar leiderschap reikt je 10 perspectieven aan om de wendbaarheid van je bedrijf te optimaliseren met het orbit-organisatiemodel als houvast. De auteur stuurt je ten slotte op weg met enkele handige checklists en tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan.

Zo helpt dit boek je inzetten op organisch samenwerken, autonoom beslissen en bijsturen door visueel te organiseren. Je zal meer leren over Agile, Kanban, Scrum, Sociocracy… maar ook over hoe je de Sydney-Hobart zeilrace kan winnen en wat Einstein te maken heeft met wendbaar leiderschap."

Graag meer weten? Schrijf je snel in, en kom luisteren op 23 maart! Zoals gewoonlijk starten we om 12u stipt, en loopt de sessie tot 13u.

Praktische informatie

  • Tijd: donderdag 23 maart van 12u00 tot 13u00
  • Plaats: Zorgbedrijf Antwerpen, Opleidingscentrum Het Nest, Bosuilplein 1, 2100 Deurne
  • Kostprijs: Gratis voor VOV-leden, €30 voor niet-leden

Info en inschrijvingen

www.vov.be

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen